Jó lesz a napod

LEGO hátizsákos turista hódítja meg a világot

Ez az őrült kis Lego emberke epikus kalandokban vesz részt az egész világon. Már több, mint 20 országban járt a kínai Nagy Faltól kedzve, Oroszországon át egészen Spanyolországig. És úgy néz ki, egyhamar nem fog leállni.            (forrás) További képeket itt találsz.    Ha tetszett a bejegyzés, gyere Facebookra! Ott még… Tovább »

Ismerd meg a selfie királyát

A tizenkilenc éves Kurt Coleman a selfie megszállottja. Az Aranyparton élő fiatal srác napi 500 fotót készít saját magáról! Kurt azt állítja magáról, hogy hiú ember, de hozzáteszi, hogy nem a a megjelenése határozza meg a személyiségét. ... Tovább »

Azért kockáztatom az életem, hogy a szülővárosomat a legjobb szögből tudjam lefotózni

Rizsavi Tamás hat éve kezdte el megmászni Budapest legjelentősebb épületeit, hogy a  lehető legszebb szögekből és legjobb fényviszonyokkal örökítse meg a szülővárosát.    Tamás eredeti foglalkozását tekintve mozdonyvezető, a fotózás azonban a szenvedélye. Ezekkel a képekkel szeretné megmutatni a világnak, mennyire büszke Budapestre, a városra, amelyben él. Mi ez, ha nem szerelem?    (forrás)... Tovább »

A történelem első Ufó-fotói

Az Ufó-észlelések legnagyobb részéről sohasem derülnek ki végül pontos információk. Elképzelni sem tudjuk, hogy a nagyhatalmak milyen nanotechnológiai kutatásokat-fejlesztéseket végeznek a színfalak mögött akár évtizedek óta.  Az is biztos, hogy az elmúlt évszázadban több olyan fotó is napvilágot látott, amir egyszerűen nincsen semmilyen magyarázat.  Az alábbi fotók sosem láttak Photoshopot, hiszen abban az időben még… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!